Log ind

Træn sammen med din familie

Vi kender det alle sammen. En hektisk hverdag, hvor vi forsøger at få enderne til at nå sammen. Der er arbejde, skole, fritidsaktiviteter, madpakker der skal smøres og vasketøj, der skal foldes derimellem. Måske du også kender den snigende dårlige samvittighed, når du endelig rammer sofaen kl. 20.00? Du har måske også set, at Sundhedsstyrelsen anbefaler 30 min for voksne og 1 time for børn, daglig motion og nu er energien brugt. I LOOP ønsker vi at gøre kampen mod sofaen så let som muligt.

I LOOP kan du træne sammen med dine børn og få det passet ind i din hverdag. For mange af os, er det meget nemmere at komme ud ad døren, hvis det er noget vi gør sammen. Træning behøver ikke være en sur pligt, men kan faktisk være en sjov familieaktivitet. Med vinterferien der venter lige om hjørnet er det en oplagt mulighed for, at hive familien væk fra skærmen og ned i det lokale center, for at træne sammen.

LOOP cirklen – i børnestørrelse

Vi kan ikke sige med garanti, at vi er det eneste fitnesscenter, hvor der er specialudviklede maskiner til børn, men vi er ret overbeviste om, at vi er den eneste landsdækkende kæde med det unikke tilbud. Maskinerne er skånsomme ved kroppen og helt som voksne anbefales styrketræning, så gælder det også børn nu. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn styrketræner tre gange om ugen, da det er vigtigt for kroppens udvikling, at barnet bruger kroppen. Hvis det er vanskeligt at få ungerne afsted til udendørs aktiviteter som fodbold osv., nu hvor det bliver koldere, er en tur i cirklen måske et godt valg for dig og din familie.

Dit barn kan træne i cirklen allerede fra 7 år – og vi sikrer naturligvis, at al træning bliver grundigt gennemgået af en professionel instruktør, så både du og dit barn kan træne trygt og sikkert.

Læs flere artikler fra LOOP

Bedre teknik for bedre resultater

Læs mere

Sikker træning med kvalitetsudstyr i LOOP

Læs mere

Cremede supper af årstidens grøntsager

Læs mere