Log ind
Få mere ud af din træning

LOOP Max

Din krop kan mere, end du tror. På LOOP Max hjælper vores instruktører dig med at få det maksimale ud af din træning.

Udover at der er mulighed for individuelle tilpasninger i intensitet og belastning i LOOPs cirkeltræningsprogram, kan der i perioder også blive afholdt forløb med fokus på specifikke elementer i træningen for at give mulighed for yderligere variation. Disse forløb kalder vi LOOP Max.

Forløbene er for dig, der gerne vil variere din træning – og de er helt frivillige. Se i dit lokale center om/hvornår der afvikles LOOP Max.

Varier din træning med LOOP Max

Du kan vælge mellem flere forskellige LOOP Max hold, alt efter om du gerne vil forbedre din styrke, kondition eller noget helt tredje. De forskellige LOOP Max hold har fokus på enten styrketræning, konditionstræning eller funktionel træning.

Kondition, styrke og funktionel træning

LOOP Max

Et forløb med fokus på høj intensitet og maksimal belastning under træningen, som sikrer dig den hårdest mulige udførelse af LOOP træningsprogrammet. Instruktøren har fokus på, at alle i cirklen træner med maksimal intensitet på cardio-udstyret og med højest mulig belastning på styrkemaskinerne. Formålet er at arbejde med en maksimal forbedring af såvel kondition som muskelmasse og på sigt øge fedtforbrændingen.

LOOP Max Puls

Et forløb, hvor instruktøren alene har fokus på at deltagerne har en høj puls under træningen. Det er et forløb, hvor man skal yde maksimal intensitet (hastighed) på cardio-udstyret og udføre så mange gentagelser som muligt på styrkemaskinerne. Dette vil sikre en høj puls hele vejen igennem træningen. Formålet hermed er at opnå forbedret kondition.

LOOP Max Styrke

Et forløb, hvor instruktøren primært har fokus på, at der trænes med høj belastning. Det vil sige et forløb, hvor man skal løfte så mange kilo som muligt på styrkemaskinerne og dermed også får færre gentagelser. Cardio-udstyret spiller en mindre rolle her – dog er der fokus på maksimal belastning på for eksempel cyklerne. Dette sikrer en så høj belastning af muskelvævet som muligt. Herved stimuleres muskelopbygningen, og den øgede muskelmasse er med til at forbedre fedtforbrændingen.

LOOP Max Funktion

Et forløb, hvor instruktøren kombinerer det velkendte LOOP-træningsprogram i maskiner med varierende øvelser af funktionel karakter. Det kan fx være at cardio-stationerne (cykel og romaskine) skiftes ud med fire funktionelle øvelser som englehop, planken, burpees eller lignende. Formålet med dette forløb er at variere LOOP-træningen og samtidig arbejde med koordination og balanceevne – herunder styrkelse af fx core (området omkring mave og lænd), som er kroppens ”korset”.

Læs mere om træning i LOOP

Få en gratis prøvetime

Vi giver gerne en gratis prøvetime, så du kan se, om LOOP Fitness er noget for dig.

Læs mere

Træningskonceptet

LOOP Fitness er helt enkel træning, som udføres på 16 maskiner opstillet i en cirkel.

Læs mere

Beefit – Track din træning

Med et Beefit elastikarmbånd har du al din træningsstatistik lige ved hånden.

Læs mere