Log ind
Få gratis og professionel vejledning

Uddannede instruktører

Vores uddannede instruktører har et højt fagligt niveau, når det gælder rådgivning i forbindelse med din træning.

Alle vores LOOP instruktører er uddannede, således at de har en relevant baggrund – enten uddannelsesmæssigt og/eller fagligt. I hvert center er der ligeledes en daglig leder, som har en anerkendt og certificeret uddannelse for at sikre et højt fagligt niveau generelt i centret.

Vores instruktører gennemgår denne uddannelse for at sikre, at du som LOOP bruger bliver vejledt professionelt og trygt i i LOOPs træningsprogram og får den bedst mulige træningsoplevelse. Det vil sige, at der er fokus på at sikre korrekt udførelse af legemsøvelserne, og at du modtager fokuseret og tilstedeværende undervisning af LOOP instruktørerne.

Professionel rådgivning til din træning

Som medlem i LOOP Fitness får du adgang til vores instruktører. De kan hjælpe dig med at komme i gang med træningen, sætte realistiske mål og følge din udvikling undervejs.

Klædt på til at rådgive dig

Instruktørerne er altså godt klædt på til at rådgive dig og gå i dialog omkring dine mål og oplevelser med LOOP konceptet.

Uddannelsen, som LOOP instruktørerne har gennemført, er et mix af eksterne kurser, herunder den certificerede uddannelse nævnt ovenfor, samt interne kursusforløb i LOOP kæden.

I centrene kan du søge information om den enkelte instruktørs baggrund.

Læs mere om træning i LOOP

Få en gratis prøvetime

Vi giver gerne en gratis prøvetime, så du kan se, om LOOP Fitness er noget for dig.

Læs mere

Træningskonceptet

LOOP Fitness er helt enkel træning, som udføres på 16 maskiner opstillet i en cirkel.

Læs mere

Få et gratis LOOP Tjek

Lær din krop og din sundhed bedre at kende og se, hvad der sker, når du træner regelmæssigt.

Læs mere