Log ind
Velkommen til LOOP

LOOP styrker livet

Hvad er styrke?

Hvad er egentlig styrke i dag? Hvad betyder det at være stærk? At være fit? At være sund?

Motion og sundhed handler ikke længere kun om det fysiske, det er også det psykiske. Det mentale velvære og det daglige overskud.

LOOP bidrager til at styrke livet i al dets mangfoldighed. Ikke bare biceps og brystkasse. LOOP er et varmt og menneskeligt sted, der omfavner alle os ’almindelige’ mennesker i al vores forskellighed og hjælper os med, at få det bedste ud af vores liv. Det liv, og den hverdag, vi lever lige nu. Og det liv, vi drømmer om at leve senere i livet.

LOOP styrker livet

Så LOOP er i bund og grund en hyldest til livet – og til at have styrke og overskud til alle dets mange små øjeblikke. Nu og her. Og på sigt.

Når poserne skal bæres hjem fra Netto. Når børnene plager om en svingtur. Når veninden ringer og inviterer på café efter en hård arbejdsdag. Når børnebørnene kommer på besøg. Når I kommer ud på den vandretur, I altid har talt om. Når du har mentalt overskud til at lytte til din partner. Altså virkelig lytte. Når du føler dig småglad på en overskyet onsdag. Når du ta’r den der nye kjole på og bare føler dig sexet. Når du tænker ”pyt” hvis tingene ikke står lige præcis på din måde i opvaskemaskinen. Når du føler overskud.

Det er derfor vi siger: LOOP styrker livet

Læs mere om træning i LOOP

Få en gratis prøvetime

Vi giver gerne en gratis prøvetime, så du kan se, om LOOP Fitness er noget for dig.

Læs mere

Træningskonceptet

LOOP Fitness er helt enkel træning, som udføres på 16 maskiner opstillet i en cirkel.

Læs mere

LOOP Kids (7-12 år)

I LOOP Kidz viser vi børnene, at fitness ikke er farligt, men faktisk er rigtig sjovt.

Læs mere