Log ind

Spørgsmål og svar

Spørgsmål om medlemskab

Kan jeg virkelig få effektiv træning på kun 24 minutter?

Ja. LOOP Fitness’ træningskoncept bygger på den anerkendte træningsform Højintensiv Interval Træning (HIIT), som i utallige studier har vist sig at være den mest effektive træningsform. I sammenligning med for eksempel 30 minutters løb forbrænder man ved en halv times HIIT træning op til 45% flere kalorier. Forskere påpeger også at HIIT er en særdeles effektiv træningsform, fordi man træner både kondition og muskelstyrke på samme tid. Og netop fordi du træner så effektivt, er 24 min. nok til at opnå en god og alsidig træning, der passer de fleste.

Kan jeg træne i LOOP, selvom jeg aldrig har trænet i et fitnesscenter før?

Ja. Vores cirkeltræning er en utroligt enkel træningsform. Første gang du træner, får du grundig instruktion af en af vores dygtige LOOP instruktører, som viser dig, hvordan de enkelte træningsmaskiner virker. Vores træningsmaskiner er meget nemme at indstille med et enkelt greb, og efter de første par træninger vil du opleve, at du er helt ”selvkørende” rundt i cirklen.

Hvad er det for en type mennesker, der træner i LOOP?

I LOOP Fitness møder du alle typer mennesker: unge og gamle, tykke og tynde, trænede og utrænede. Fællesnævneren for dem alle er, at de bare gerne vil træne enkelt og effektivt og er vilde med den afslappede stemning i LOOP. Hos os er der plads til alle, og det giver en uformel og hyggelig stemning i centret.

Hvor gammel skal jeg være for at træne i LOOP?

Du kan træne i alle vores centre, når du er fyldt 13 år. I udvalgte centre har vi også træning for de 7-12 årige i vores LOOP Kidz træningscirkel. Se centre med LOOP Kids her.

Jeg har hørt, at der findes en cirkel forbeholdt kvinder?

Det er korrekt. I mange LOOP fitness centre findes der en cirkel forbeholdt kvinder. I LOOPs små centre er der dog kun én cirkel til alle.

Jeg har aldrig trænet før, hvordan kommer jeg i gang?

Book en prøvetime via formularen her. Personalet i dit lokale center står klar til at give dig en grundig introduktion til centret og træningen.

Hvordan melder jeg mig ind?

Du kan melde dig ind enten her på siden eller ved at henvende dig i dit lokale center.

Skal jeg melde mig ind/ud til den 1. i måneden?

Nej. Et abonnement i LOOP Fitness er løbende. Det betyder, at dit abonnement starter den dag, du melder dig ind, og næste trækning sker 30 dage senere.

Hvordan sætter jeg mit abonnement i bero eller udmelder mig?

Hvis du ønsker at sætte dit abonnement i bero eller udmelde dig, kan du gøre det ved at logge ind på din medlemsprofil her, i LOOP app’en eller ved at sende en mail til det center, du er medlem i. Det koster 5 kr. pr. 30 dage at være i bero. 

Kan jeg træne i alle LOOP centre?

Ja. Uanset hvor du er medlem, kan du frit træne i alle LOOP Fitness centre over hele landet. Du logger ind på samme måde i alle centre.

Skal jeg tilmelde mig faste hold for at træne?

Nej, du kan komme og træne lige, når det passer dig. Efter fem minutters opvarmning hopper du bare ind i træningscirklen, hvor der er plads, og så starter din træning.

Skal jeg have noget specielt træningstøj med?

Du kan komme i hvad, du vil, bare det føles bekvemt. Det kan f.eks. være en t-shirt og et par shorts eller tights.

Må jeg bruge mine udendørs løbesko i LOOP Fitness?

Det er forskelligt fra center til center. Husk dog generelt at tørre dine udendørssko af på måtten ved indgangen! I alle centre kan der i vinterhalvåret være perioder, hvor indendørs sko SKAL anvendes. Når der er krav om brug af indendørs sko, vil der være opslag herom i centret.

Læs mere om træning i LOOP

Fitness for hele familien

I LOOP Kidz viser vi børnene, at fitness ikke er farligt, men faktisk er rigtig sjovt.

Læs mere

Få en gratis prøvetime

Vi giver gerne en gratis prøvetime, så du kan se, om LOOP Fitness er noget for dig.

Læs mere

Træningskonceptet

LOOP Fitness er helt enkel træning, som udføres på 16 maskiner opstillet i en cirkel.

Læs mere