Log ind

Spørgsmål og svar

Spørgsmål om medlemskab

Hvordan melder jeg mig ind?

Du kan melde dig ind enten her på siden eller ved at henvende dig i dit lokale center.

Skal jeg melde mig ind/ud til den 1. i måneden?

Nej. Et abonnement i LOOP Fitness er løbende. Det betyder, at dit abonnement starter den dag, du melder dig ind, og næste trækning sker 30 dage senere.

Hvordan ændrer jeg mit abonnement?

Hvis du ønsker at ændre dit abonnement eller sætte det i bero i op til 6 mdr. (5 kr. pr. 30 dage), skal du henvende dig i dit lokale center eller sende en mail til centret.

Hvordan melder jeg mig ud?

Du kan melde dig ud ved at sende en mail til dit lokale center eller henvende dig i det center du er tilmeldt.

Er 24 minutter nok?

Ja. LOOP Fitness’ træningskoncept bygger på den anerkendte træningsform Højintensiv Interval Træning (HIT), som i utallige studier har vist sig at være den mest effektive træningsform. I sammenligning med for eksempel 30 minutters løb forbrænder man ved en halv times HIT træning op til 45% flere kalorier. Forskere påpeger også at HIT er en særdeles effektiv træningsform, fordi man træner både kondition og muskelstyrke på samme tid. Og netop fordi du træner så effektivt, er 24 min. nok.

Er det svært?

Nej, LOOP Fitness er en utroligt enkel træningsform. Første gang du træner, får du grundig instruktion af en af vores dygtige LOOP instruktører, hvor der blandt andet bliver en dialog omkring dine mål etc. med træningen, således at der efterfølgende kan følges op på disse. Hver maskine i cirklen indstilles til den ønskede belastning med et enkelt greb, og efter de første par træninger vil du opleve, at du er helt ”selvkørende” rundt i cirklen.

Hvordan ved jeg, hvornår det er tid til at skifte til næste maskine?

Der er indlagt DING lyde i musikken. DING betyder start øvelsen. 45 sekunder senere lyder DING igen, og så er det tid at skifte til maskinen til højre for dig.

Hvad er det for en type mennesker, der træner i LOOP?

I LOOP Fitness møder du alle typer mennesker: unge og gamle, tykke og tynde, trænede og utrænede. Fællesnævneren for dem alle er, at de bare gerne vil træne, uden at der fokus på, hvordan de ser ud, og om de har et par ekstra kilo på sidebenene. Hos LOOP Fitness er der plads til alle, og det giver en uformel og hyggelig stemning i centret.

Jeg har hørt, at der findes en cirkel forbeholdt kvinder?

Det er korrekt. I mange LOOP fitness centre findes der en cirkel forbeholdt kvinder. I LOOPs små centre er der dog kun én cirkel til alle.

Skal jeg tilmelde mig faste hold?

Nej, du kommer lige når det passer dig op hopper ind i cirklen, hvor der er plads. Der kan være tidspunkter, hvor LOOP instruktøren har særlig fokus på fx puls eller funktionelle øvelser. Disse står dig frit for at deltage i.

Kan jeg træne i alle LOOP centre?

Ja. Uanset hvor du er medlem, kan du frit træne i alle LOOP Fitness centre over hele landet. Du logger bare ind, som du plejer.

Jeg har aldrig trænet før, hvordan kommer jeg i gang?

Book en prøvetime her på hjemmesiden. Så er du i gang på mindre end en time. Kontakt dit nærmeste center allerede i dag.

Skal jeg have noget specielt træningstøj med?

Du kan komme i hvad, du vil, bare det føles bekvemt. Det kan f.eks. være en t-shirt og et par shorts eller tights.

Må jeg bruge mine udendørs løbesko i LOOP Fitness?

Det er forskelligt fra center til center. Husk dog generelt at tørre dine udendørssko af på måtten ved indgangen! I alle centre kan der i vinterhalvåret være perioder, hvor indendørs sko SKAL anvendes. Når der er krav om brug af indendørs sko, vil der være opslag herom i centret.

Læs mere om træning i LOOP

LOOP Kidz (8-14 år)

I LOOP Kidz viser vi børnene, at fitness ikke er farligt, men faktisk er rigtig sjovt.

Læs mere

Få en gratis prøvetime

Vi giver gerne en gratis prøvetime, så du kan se, om LOOP Fitness er noget for dig.

Læs mere

Træningskonceptet

LOOP Fitness er helt enkel træning, som udføres på 16 maskiner opstillet i en cirkel.

Læs mere