Log ind
SLAP AF OG TRÆN

TRÆNING I LOOP

Træning i LOOP

LOOP Fitness er baseret på et unikt koncept og en anderledes tilgang til fitness. Hos os er der plads til alle, og vores mål er at skabe et afslappet træningsmiljø, hvor du kan slappe af i hovedet mens kroppen gør arbejdet. Derfor er vores mantra: Slap af og træn.

Træningskonceptet

  • LOOP Fitness er enkel og effektiv træning, som udføres på 16 maskiner opstillet i en cirkel
  • En ding-lyd guider dig videre fra maskine til maskine, så du kan slappe af i hovedet og lade kroppen gøre arbejdet
  • Enkelt, effektivt og overskueligt

Book en gratis prøvetime

Vi tilbyder altid en gratis prøvetime, så du kan se om LOOP er noget for dig.

Sådan bruger du centret

Hvordan logger jeg ind, hvor klæder jeg om, hvor begynder jeg henne og hvad er en træningscirkel?

Find svaret her.

Det får du også med

  • I alle centre kan du tracke din træning med et ur eller armbånd på armen – se hvor mange kg. du har løftet og meget andet
  • Få løbende et LOOP Tjek og følg med i, hvad træningen gør ved din krop
  • Deltag i LOOP Max hvor en instruktør sikrer, at du får det maksimale ud af din træning

LOOP Kidz for de 8-13-årige

Træning er ikke kun for de voksne. I LOOP Kidz viser vi børnene, at fitness ikke er farligt, men faktisk er rigtig sjovt. Maskinerne i børnecirklen er specielt tilpasset børnenes størrelse og fysik, og LOOP Kidz er for alle mellem 8-13 år.

Spørgsmål og svar

Vi får rigtig mange gode spørgsmål. Derfor har vi samlet dem i en oversigt, så du hurtigt kan finde det svar, du søger. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Maskinerne i cirklen

Maskinerne i LOOP cirklen er sammensat til at træne hele din krop så effektivt som muligt. Du når igennem alle de større muskelgrupper og får også lidt sved på panden i cardio-øvelserne. Maskinerne står i en helt bestemt rækkefølge, så din træning bliver varieret.

Uddannede instruktører

Som medlem i LOOP har du adgang til rådgivning fra vores dygtige instruktører. De er uddannede til at kunne rådgive dig om din træning og hjælpe dig med at sætte realistiske mål og følge din udvikling. Du kan altid booke et møde med en instruktør – og det er altid helt gratis.