Log ind

Træning i LOOP

LOOP Fitness er baseret på et unikt koncept og en anderledes tilgang til fitness. Hos os er der plads til alle, og vores mål er at skabe et afslappende og rummeligt træningsmiljø, hvor vores medlemmer kan få kroppen til at arbejde, mens hovedet slapper af. Derfor er vores mantra: slap af og træn.

Vi er overbeviste om, at træning ikke behøver at være kompliceret og uoverskueligt. Det kan faktisk være overraskende simpelt, effektivt og afslappende. Vi har fokus på, at du skal have en god oplevelse med din træning samtidig med, at du ser og mærker resultaterne på din krop.

LOOP er for alle – alle træningsniveauer, alle kropsformer og alle aldre. Det vigtigste er, at din træning passer til dig, så du får en god oplevelse.

Testimonial icon

Jeg træner i LOOP, fordi det er et super godt træningscenter, hvor der er plads til alle, også min søn som kan bygge med lego, tegne og drikke kakao, mens jeg træner. Og så er der altid det sødeste personale.

Camilla, træner i LOOP Aars
Testimonial icon

Jeg har trænet i Rødovre i 6,5 år – primært for at styrke mine knæ. Men det blev hurtigt en dejlig vane at styrke hele kroppen. Jeg har fået konstateret slidgigt, og LOOP er stadig det bedste for mig! Og så er der en rar stemning med alle de forskellige mennesker, man møder – bred aldersgruppe på alle niveauer.

Linda, træner i LOOP Rødovre