Log ind

Træn grønt med LOOP

LOOP tænker bæredygtigt og grønt

Vi skal passe bedre på vores fælles planet. Derfor tænker vi over de valg, vi træffer, når vi etablerer og driver vores centre.

Vi har allerede helt styr på følgende:

  • Vores træningsmaskiner bruger ingen strøm
  • Vi anvender energibesparende LED-lyskilder
  • Inventaret er produceret i Danmark af hovedsageligt FSC-mærket træ 
  • Gulvet er lavet af 100% genbrugsgummi 
  • Vores drikkedunke er lavet af 100% genbrugsplast og selvfølgelig fri for bisphenol-a og andet, der ikke er godt for os 
  • Mange centre har fravalgt vandflasker i plast og tilbyder i stedet, at du kan tanke koldt drikkevand fra en vanddispenser.
  • Vi anvender primært svanemærkede rengøringsprodukter 
  • Vi stiller krav til vores leverandører om ordentlige miljø- og arbejdsforhold
  • Alle vores tryksager printes på genbrugspapir 

Samarbejde med foreninger og organisationer
LOOP samarbejder med Diabetesforeningen og Hjerteforeningen ved blandt andet at yde rabat på træning til medlemmer af disse foreninger. Der er hjertestartere tilgængelige i eller ved de fleste LOOP centre.

I samarbejde med ovenstående foreninger afholdes der desuden løbende arrangementer i centrene, som sætter fokus på de forskellige aspekter af det at leve sundt og godt.

Hvert år støtter vi desuden det gode arbejde i Kræftens Bekæmpelse ved at samle ind til Støt Brysterne i alle centre i uge 40. 

LOOP tager ansvar for folkesundheden

Som vores vision siger, vil vi forbedre helt almindelige menneskers sundhed. Det er både godt for det enkelte menneske og godt for samfundet som helhed. 

Enkel træning som er tilgængelig for alle
Vi ved, at det giver livskvalitet, at du holder dig i gang både socialt og fysisk. Begge dele skaber vi rammerne for i vores centre, når vi tilbyder en enkel og effektiv træningsform, som alle kan finde ud af, i et rummeligt miljø som favner alle – fra den usikre nybegynder til den mere rutinerede træner. 

Det vigtige, sociale fællesskab 
Hos LOOP får du træning. Men du bliver også en del af et socialt, lokalt fællesskab, som vi ved, betyder meget for mange, og som er vigtigt for din livskvalitet. Derfor gør vi meget ud af de sociale aktiviteter i centrene med afholdelse af foredrag, fejring af fødselsdage, konkurrencer, julefrokoster og andet, som styrker fællesskabet i centrene.

Træning for børn og unge
En stadig stigende andel af børn og unge kæmper med overvægt pga. inaktivitet. I LOOP tilbyder vi i nogle centre træning for de 8-14-årige og tager dermed ansvar for, at børn og unge kan holde sig aktive. Der er ikke mange alternativer for de børn, som ikke er til holdsport – men LOOP er et af dem.

Lokalt engagement
Vi brænder for det nære, lokale samarbejde og vores centre agerer meget lokalt i deres hverdag. Gennem samarbejde med andre lokale erhvervsdrivende skabes værdi og fællesskab i lokalsamfundet. I en tid hvor mange mennesker oplever at være ensomme, er LOOP med til at skabe rum for fællesskab.

Læs mere om LOOP

Træningskonceptet

LOOP Fitness er helt enkel træning, som udføres på 16 maskiner opstillet i en cirkel.

Læs mere

Sådan bruger du centret

Hvad gør du helt præcist, når du skal ned og træne? Vi har samlet en hurtig guide til dig.

Læs mere

Få en gratis prøvetime

Vi giver gerne en gratis prøvetime, så du kan se, om LOOP Fitness er noget for dig.

Læs mere