Log ind
Sundhed, bæredygtighed og ansvar

LOOP tager ansvar

Hos LOOP er vi bevidste om, hvordan vi kan bidrage til folkesundheden og tage ansvar for at skabe en mere bæredygtig fremtid. Den bevidsthed er der nogle, der kalder CSR. Vi kalder den at tænke os om og opføre os ordentligt. Hvordan vi griber det an, kan du læse om her.

LOOP tager ansvar for folkesundheden

LOOP tager ansvar for folkesundheden

Som vores vision også siger, vil vi forbedre helt almindelige menneskers sundhed. Det er både godt for det enkelte menneske og godt for samfundet som helhed.

Enkel træning som er tilgængelig for alle
Vi ved, at det giver livskvalitet, at du holder dig i gang både socialt og fysisk. Begge dele skaber vi rammerne for i vores centre, når vi tilbyder en enkel og effektiv træningsform, som alle kan finde ud af, i et rummeligt miljø som favner alle – fra den usikre nybegynder til den mere rutinerede træner.

Det vigtige, sociale fællesskab
Hos LOOP får du træning. Men du bliver også en del af et socialt, lokalt fællesskab, som vi ved, betyder meget for mange, og som er vigtigt for din livskvalitet. Derfor gør vi meget ud af de sociale aktiviteter i centrene med afholdelse af foredrag, fejring af fødselsdage, konkurrencer, julefrokoster og andet, som styrker fællesskabet i centrene.

Træning for børn og unge
En stadig stigende andel af børn og unge kæmper med overvægt pga. inaktivitet. I LOOP tilbyder vi i nogle centre træning for de 8-14-årige og tager dermed ansvar for, at børn og unge kan holde sig aktive. Der er ikke mange alternativer for de børn, som ikke er til holdsport – men LOOP er et af dem.

Samarbejde med foreninger og organisationer
LOOP samarbejder med Diabetesforeningen, Hjerteforeningen og Julemærkefonden ved blandt andet at yde rabat på træning til medlemmer af disse foreninger. Børn på Julemærkehjem tilbydes desuden en gratis træningsperiode i LOOP, mens de er på Julemærkehjemmet.

I samarbejde med ovenstående foreninger afholdes der desuden løbende arrangementer i centrene, som sætter fokus på de forskellige aspekter af det at leve sundt og godt.

Hvert år støtter vi desuden det gode arbejde i Kræftens Bekæmpelse ved at samle ind til Støt Brysterne i alle centre i uge 40.

Hjertestartere i eller ved centre
Der er hjertestartere tilgængelige i eller ved de fleste LOOP centre.

Lokalt engagement
Vi brænder for det nære, lokale samarbejde og vores centre agerer meget lokalt i deres hverdag. Gennem samarbejde med andre lokale erhvervsdrivende skabes værdi og fællesskab i lokalsamfundet. I en tid hvor mange mennesker oplever at være ensomme, er LOOP med til at skabe rum for fællesskab.

LOOP tænker bæredygtigt og grønt

LOOP tænker bæredygtigt og grønt

Vi skal passe bedre på vores fælles planet. Derfor tænker vi over de valg, vi træffer, når vi etablerer og driver vores centre.

Vi har allerede helt styr på følgende:

  • Vores maskiner bruger ingen strøm, men er 100% powered-by-you
  • Inventaret i centrene er produceret i Danmark af hovedsageligt FSC-mærket træ
  • Vores gulvbelægning er lavet af 100% genbrugsgummi
  • Vores drikkedunke er lavet af 100% genbrugsplast og selvfølgelig fri for bisphenol-a og andet, der ikke er godt for os
  • Vi anvender primært svanemærkede rengøringsprodukter
  • Vores kaffe er Fairtrade-produceret (og god!)
  • Vi stiller krav til vores leverandører om ordentlige miljø- og arbejdsforhold
  • Alle vores tryksager printes på genbrugspapir

Hvad kan vi ellers gøre?

Hvis du har ideer til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre på nogle af ovenstående punkter, må du endelig give dine tanker videre til personalet i dit center.