Log ind
Følg din udvikling

Beefit – Track din træning

I alle LOOP centre er det muligt at tracke sin træning på maskiner med den nye Beefit Tracker teknologi.Det er smart, motiverende og helt gratis, når du har et Beefit ur eller armbånd.

Med Beefit kan du tracke hver træning og se antallet af løftede kg, gentagelser, forbrændte kalorier og mere.

Trackingen foregår helt enkelt ved, at du under din træning bærer et ur eller armbånd, som indeholder tracking teknologien. Ved træning holdes armbåndet/uret hen til en Beefit-skanner på hver maskine, inden man går i gang med at træne. Dermed registrerer Beefit data omkring din træning.

Al træningsdata opsamles i den gratis Beefit-app, som giver dig et detaljeret overblik over dine træningsresultater. Nemt, sjovt og motiverende!

Mål din udvikling med Beefit

Brug Beefit til at sætte mål for din træning og følg din udvikling i app’en. Eller konkurrér med din træningsmakker om, hvem der opnår de bedste resultater.

Al din træningsdata lige ved hånden

Med Beefit har du al din træningsstatistik lige ved hånden i den medfølgende app. Selve app’en er gratis. For at tracke sin træning i LOOP kræver det blot, at man bærer enten et elastikarmbånd eller et ur, som kan købes i centret. Armbåndet koster 49 kr. og uret koster 299 kr.

Læs mere om Beefit Tracker 

Læs mere om træning i LOOP

Få en gratis prøvetime

Vi giver gerne en gratis prøvetime, så du kan se, om LOOP Fitness er noget for dig.

Læs mere

Træningskonceptet

LOOP Fitness er helt enkel træning, som udføres på 16 maskiner opstillet i en cirkel.

Læs mere

Få et gratis LOOP Tjek

Lær din krop og din sundhed bedre at kende og se, hvad der sker, når du træner regelmæssigt.

Læs mere