Log ind
Sådan træner du i LOOP

Træningen i LOOP

LOOP Fitness er et unikt cirkeltræningskoncept, der sikrer dig velafbalanceret træning af hele kroppen på kun 24 minutter.

Selve træningen er en unik kombination af øvelser, som udføres på 16 fitnessmaskiner opstillet i en cirkel.  De 16 nøje udvalgte maskiner giver tilsammen en effektiv træning af både muskelstyrke og kondition.

Ved træningens start vælger du en tilfældig maskine i cirklen, hvor der er plads. Træn her i 45 sek, indtil der lyder et DING, og alle skifter til næste maskine i cirklen. Der er 45 sekunder mellem DING lydene.

Når du har taget to runder i cirklen, er der gået 24 minutter, og hele din krop er trænet effektivt igennem.

Individuel cirkeltræning

Træningen gøres individuel, dels ved at indstille maskinerne på den ønskede belastning – og dels ved den intensitet øvelserne udføres med. Dine resultater afhænger af din indsats. Så simpelt er det.

Effektiv træning baseret på HIIT

LOOPs cirkeltræningskoncept er baseret på Høj Intensiv Interval Træning (HIIT). Nogle af fordelene ved HIIT er blandt andet, at det booster din fedtforbrænding og din efterforbrænding, det styrker din kondition og du kommer hurtigere i god form.

Det er derfor, vi med ro i maven og overbevisning i stemmen siger, at – 24 minutters fitness, det er nok.

Kom godt i gang

I forbindelse med opstarten i et LOOP center, vil der være en dialog mellem dig som medlem samt en af vores instruktører for at finde ud af om dit mål med træningen er vægttab, forbedret kondition, genoptræning eller alment velvære. På baggrund af denne indledende samtale lægges der en plan for din træning, og I aftaler, hvad du bør have fokus på i din træning. Du vil løbende blive opfordret til at deltage i opfølgningssamtaler for at gennemgå din træning og følge op på din fastlagte plan og træningen generelt.

LOOP centrene er på nogle tidspunkter bemandet med instruktører og på andre tidspunkter er der ingen bemanding. I de ubemandede tidspunkter træner du på egen hånd.

I de tidspunkter, hvor der er en instruktør tilstede, vil denne være at finde i cirklen det meste af tiden. Her er instruktøren til rådighed for spørgsmål og sparring omkring din træning og løbende undervisning i LOOP træningsprogrammet. På den måde giver instruktøren dig mulighed for at få så stort udbytte af din træning som muligt og løbende forbedre dine resultater og nå dine mål.

Læs mere om træning i LOOP

Få en gratis prøvetime

Vi giver gerne en gratis prøvetime, så du kan se, om LOOP Fitness er noget for dig.

Læs mere

Beefit – Track din træning

Med et Beefit ur eller armbånd har du al din træningsstatistik lige ved hånden.

Læs mere

Få et gratis LOOP Tjek

Lær din krop og din sundhed bedre at kende og se, hvad der sker, når du træner regelmæssigt.

Læs mere