Log ind
TRÆNINGSKONCEPTET

CIRKELTRÆNING I LOOP FITNESS

Enkel, effektiv og overskuelig træning

Cirkeltræning er en effektiv træningsmetode, der kombinerer styrke- og kredsløbstræning. Denne form for træning tilbyder en helkropstræning på blot 24 minutter, hvilket gør den ideel til travle hverdage. Lad os udforske fordelene ved cirkeltræning og hvorfor det er så populært.

3 nemme steps til en effektiv cirkeltræning

1. Varm op

Start med at varme op i fem minutter på enten cykel, romaskine, crosstrainer eller løbebånd.

2. Træn

Gennemfør træningen i en af de 16 maskiner i træningscirklen. Skift maskine hver gang der lyder et DING, og træn i 45 sekunder på hver maskine.

3. Slap af

Brug udstrækningsområdet til at køle ned efter træningen

Se hvordan cirkeltræningen fungerer her

Den korte video herunder beskriver, hvordan træningen foregår.

For en mere detaljeret beskrivelse af, hvordan det foregår, når du kommer ned i et center, så læs mere her.

Om vores koncept: Alsidigt og effektivt

Cirkeltræning er for alle aldre og fitnessniveauer. Træningen kan udføres af både voksne og børn og giver effektive resultater på blot 24 minutter. Fordelene ved cirkeltræning er mange, men det er helt sikkert, at du får mere energi ved regelmæssig træning. Her anbefaler sundhedsstyrelsen at voksne og ældre styrketræner 2 gange om ugen og børn styrketræner 3 gange om ugen. Ved regelmæssig cirkeltræning vil du også opleve øget muskelmasse og forbedret kondition. Hvis du er i kalorieunderskud, kan cirkeltræning også være en del af et varigt vægttab (se vores sunde opskrifter og inspiration til vægttab her).

5 fordele ved cirkeltræning

Der er mange fordele ved regelmæssig cirkeltræning. Selvom alle udfører de samme øvelser, bliver træningen alligevel individuelt tilpasset, ved at du indstiller maskinerne på den belastning, der passer til dig, og ved at du selv vælger hvilken intensitet, du udfører øvelserne med.

1. Effektiv helkropstræning på kort tid

2. Øger styrke og udholdenhed

3. Forbrænder kalorier og fremmer vægttab

4. Kan tilpasses så det passer til dine individuelle træningsmål

5. Forbedrer hjertekar, sundhed og kondition

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan du tilpasse cirkeltræningen til dine behov og mål. Justér maskinernes belastning og din egen intensitet for at opnå optimale resultater.


Cirkeltræning derhjemme

Cirkeltræning behøver ikke at foregå i et fitnesscenter. Du kan også udføre cirkeltræning derhjemme uden brug af redskaber og maskiner. Det er en praktisk og effektiv måde at træne på, når det passer dig. Det kan f.eks. være en fordel når du er på ferie, at du kan tage dine gode træningsrutiner med i kufferten.

Kom godt i gang

Når du er nyt medlem får du gennemgået træningen og centret af en instruktør ved en introtime. Der vil desuden være en dialog mellem dig og en af vores instruktører for at finde ud af om dit mål med træningen er vægttab, forbedret kondition, genoptræning eller alment velvære. På baggrund af denne indledende samtale lægges der en plan for din træning, og I aftaler, hvad du bør have fokus på i din træning. Du vil løbende blive opfordret til at deltage i opfølgningssamtaler for at gennemgå din træning og følge op på din fastlagte plan og træningen generelt.

LOOP centrene er på nogle tidspunkter bemandet med instruktører og på andre tidspunkter er der ingen bemanding. I de ubemandede tidspunkter træner du på egen hånd.

I de tidspunkter, hvor der er en instruktør tilstede, vil denne være at finde i cirklen det meste af tiden. Her er instruktøren til rådighed for spørgsmål og sparring omkring din træning og løbende undervisning i LOOP træningsprogrammet. På den måde giver instruktøren dig mulighed for at få så stort udbytte af din træning som muligt og løbende forbedre dine resultater og nå dine mål.

FAQ

Hvad er cirkeltræning?

Cirkeltræning er en effektiv træningsmetode, hvor du udfører en række forskellige øvelser i en forudbestemt rækkefølge ved forskellige træningsstationer. Hver station fokuserer på forskellige muskelgrupper, hvor der holdes en kort pause imellem hver station.

Hvorfor laver man cirkeltræning?

Cirkeltræning er populær på grund af sin alsidighed og effektivitet. Den kombinerer styrke- og kredsløbstræning, hvilket resulterer i en omfattende træning, der forbedrer både styrke, udholdenhed og kardiovaskulær sundhed. Desuden er cirkeltræning tidsbesparende, da man kommer igennem træning af hele kroppen på kort tid.

Hvem kan træne cirkeltræning?

Cirkeltræning er for alle. Både børn og voksne og om du er nybegynder eller øvet spiller ingen rolle. Cirkeltræning tilpasses dine individuelle behov og mål.

Taber man sig af cirkeltræning?

Cirkeltræning er en effektiv måde at forbrænde kalorier på, hvilket kan hjælpe med vægttab, når det kombineres med en sund kost. Dog afhænger vægttab også af andre faktorer som kost, hvile og individuelle kropslige forskelle.

Hvad er funktionel cirkeltræning?

Funktionel cirkeltræning fokuserer på at forbedre kroppens evne til at udføre daglige aktiviteter og bevægelser. Øvelserne i en funktionel cirkeltræning efterligner naturlige bevægelser og involverer flere muskelgrupper samtidigt. Dette kan forbedre kropsstyrke, balance og koordination, hvilket er gavnligt i hverdagen.

Læs mere om træning i LOOP

Få en gratis prøvetime

Vi giver gerne en gratis prøvetime, så du kan se, om LOOP Fitness er noget for dig.

Læs mere

Beefit – Track din træning

Med et Beefit elastikarmbånd har du al din træningsstatistik lige ved hånden.

Læs mere

Få et gratis LOOP Tjek

Lær din krop og din sundhed bedre at kende og se, hvad der sker, når du træner regelmæssigt.

Læs mere