Log ind

Styrketræning for alle

Din vej til en stærk og sund krop!

Har du hørt om de nye officielle retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen vedrørende fysisk aktivitet? Det er tid til at tænke nyt, især når det kommer til børn i alderen 5-17 år og voksne over 65 år. Tidligere har Sundhedsstyrelsen fokuseret primært på kredsløbstræning som løb og cardio, men nu ved vi, at styrketræning er afgørende for at bevare og opbygge muskelstyrke, hvis du er over 65 år. Vi ved også, at styrketræning er vigtig for en sund udvikling af dit barns krop.

I LOOP Fitness har vi skabt en træningsoplevelse, der kun tager 24 min i cirklen for at styrke dig og din krop. Forestil dig at kunne lege længere med børnebørn eller føle, at indkøbsposerne fra supermarkedet er lidt lettere at bære. To gange træning om ugen er nok, men du er velkommen hos os alle ugens syv dage.

For børn anbefaler Sundhedsstyrelsen mindst tre træningspas om ugen. Hos LOOP Fitness er vi stolte over at være den eneste fitnesskæde i Danmark, der tilbyder en speciel børnecirkel i flere af vores centre. Disse maskiner er designet specielt til børn, og allerede fra 8 år kan dit barn træne trygt hos os. Det er meget nemmere at komme op af sofaen, væk fra Ipaden, når vi træner sammen som familie. Tjek vores familieabonnement og find ud af mere!

Vores cirkeltræning kræver ikke traditionel bemanding i hele centerets åbningstid. Det giver dig friheden til at træne på dine egne præmisser. Lyt til ”Dinget”, skift til næste maskine og mærk, hvordan din krop bliver stærkere for hver træning. Det er en simpel, effektiv og motiverende måde at gøre træning til en integreret del af dit liv. Vi tror på, at træning ikke kun handler om at opbygge styrke og forbedre konditionen, men også om at skabe balance i livet og nyde de gode ting. Hvad end det er for lige netop dig.

Læs mere om træning i LOOP

Få en gratis prøvetime

Vi giver gerne en gratis prøvetime, så du kan se, om LOOP Fitness er noget for dig.

Læs mere

Fitness for hele familien

I LOOP Kidz viser vi børnene, at fitness ikke er farligt, men faktisk er rigtig sjovt.

Læs mere

LOOP Kids (7-12 år)

I LOOP Kidz viser vi børnene, at fitness ikke er farligt, men faktisk er rigtig sjovt.

Læs mere