Log ind
Vi arbejder sammen om at gøre Danmark sundere

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Vi arbejder sammen med en række udvalgte partnere, som ligesom os gerne vil bidrage til at gøre Danmark og helt almindelige danskere sundere.

Det betyder også, at flere af vores medlemmer kan få fordele, når de træner i LOOP. Herunder kan du se en liste over de samarbejder, vi har.

Som medlem af Ældresagen får du rabat i LOOP

Ældresagen

I samarbejde med Ældre Sagen vil LOOP Fitness gerne sætte fokus på vigtigheden af at være fysisk aktiv – også når man kommer op i årene. Når vi bliver ældre, mister vi løbende muskelmasse. Men noget af den muskelmasse kan genopbygges ved træning.

Ved at tilbyde et fitnesskoncept som er tilgængeligt for både unge og ældre, vil LOOP Fitness gerne være med at holde de ældre danskere aktive, og mange af vores ældre medlemmer nyder ikke blot deres træning men også samværet med andre over en kop kaffe efter træning.
Medlemmer af Ældre Sagen, som er fyldt 50 år, træner i LOOP Fitness til rabatpris 209 kr. pr. 30 dage.

Som medlem af Hjerteforeningen får du rabat i LOOP

Hjerteforeningen

Omkring 468.000 danskere lider af en hjertekarsygdom. Det er dermed en såkaldt folkesygdom. En stor andel af hjertesygdommene kommer af åreforkalkning, og for at forebygge åreforkalkning (og dermed hjertekarsygdom) spiller blandt andet motion og sund kost en vigtig rolle.
Som det fitnesscenter der henvender sig til helt almindelige danskere vil LOOP gerne støtte op om Hjerteforeningens vision om at vinde et bedre og sundere liv for alle.
Medlemmer af Hjerteforeningen træner i LOOP Fitness til rabatpris 209 kr. pr. 30 dage.

Som medlem af Diabetesforeningen får du rabat i LOOP

Diabetesforeningen

Gennem samarbejdet med Diabetesforeningen vil LOOP Fitness gerne hjælpe med at sætte fokus på den stærkt stigende forekomst af især type 2-diabetes blandt befolkningen. Det er velkendt at kost, motion og livsstil spiller en stor rolle i at forebygge og behandle type 2-diabetes, og med LOOP Fitness’ træningskoncept til helt almindelige danskere, vil vi gerne være med at gøre en forskel.
Medlemmer af Diabetesforeningen træner i LOOP Fitness til rabatpris 209 kr. pr. 30 dage.

Læs mere om LOOP

Få en gratis prøvetime

Vi giver gerne en gratis prøvetime, så du kan se, om LOOP Fitness er noget for dig.

Læs mere

Træningskonceptet

LOOP Fitness er helt enkel træning, som udføres på 16 maskiner opstillet i en cirkel.

Læs mere

LOOP Kids (7-12 år)

I LOOP Kidz viser vi børnene, at fitness ikke er farligt, men faktisk er rigtig sjovt.

Læs mere