Log ind

Sikker træning med kvalitetsudstyr i LOOP

Der er ikke noget mere irriterende, end at blive forhindret af ydre omstændigheder i at gøre det man har lyst til.

Det gælder især i dagligdagen men også i ens træning. Forestil dig, at du virkelig har lyst til at træne, men en lille skade forhindrer dig i det.

Artikel af Stig Witzner fra LOOP Fitness

Den udfordring er vi i LOOP meget opmærksomme på, og det bærer vores udstyr præg af. Hoist Fitness, som leverer vores styrketræningsudstyr, er én af de største aktører på Fitness-markedet. Den variant af udstyr som LOOP bruger i centrene, har den hensigtsmæssige fordel, at udstyret bevæger sig med kroppen. Derved holdes rygraden så ret som muligt i hele bevægelsen, og vi udsættes ikke for belastende tryk på rygsøjlen. Vi er stolte af at have et produkt, som tager hensyn til kroppens begrænsninger, led og knoglemæssigt, og samtidig udfordrer muskulaturen sikkert og effektivt.

En anden fordel ved udstyret i LOOP, er den enkelhed som udstyret er bygget op omkring. Du skal, som bruger, have så få indstillinger på udstyret som muligt, så du hurtigt kan komme fra maskine til maskine, og starte i dit 45 sekunders interval.

Vi træner HIIT i LOOP, så derfor er det vigtigt at vores udstyr er så enkelt at betjene, og så skånsomt for kroppen som muligt. Det skal være svært at gøre noget forkert i maskinerne. Du skal nemlig kun tænke på at aktivere din muskulatur, og ikke spekulere på, om du betjener maskinen korrekt. Derfor opfordrer vi alle til at få en instruktør til at gennemgå maskinerne, også selvom du har trænet et stykke tid.

Hvorfor er det så vigtigt at undgå skader? Jo, det er meget simpelt. Bliver vi skadet, så kan vi ikke træne. Kan vi ikke træne, så daler vores muskelmasse og ligeledes vores muskelstyrke. Daler vores muskelstyrke, så er chancerne for et fald, at vi taber ting eller at vi ikke kan løfte børn og børnebørn, større. Hvis du endda har sat dig et mål med din træning, så er en skade og en tilbagegang i din præstation endnu mere frustrerende, for mål indebærer ofte en tidsramme, og en skade gør det sværere for dig at nå dit mål netop inden for tidsrammen.

Det er så simpelt med muskler: ”Use them or lose them” 😊

Så derfor skal du træne i LOOP. Sikker, enkel og effektiv fitness for hele familien i kvalitetsudstyr.

Læs flere artikler fra LOOP

Træn sammen med din familie

Læs mere

Bedre teknik for bedre resultater

Læs mere

Cremede supper af årstidens grøntsager

Læs mere