Log ind

Bliv mere tryg i din træning

En fortælling fra Stig, retail konsulent i LOOP Fitness

Når man starter på et nyt projekt, er det vigtigt at kende formålet. Lad os sige, at jeg skal male en væg. Så skal jeg gerne vide, hvilken farve den væg skal have, hvilket underlag væggen består af – og så skal jeg male væggen uden at svine resten af huset eller lejligheden til. Derfor går jeg til et byggemarked eller lignende og spørger om assistance. Den første jeg møder i byggemarkedet siger ”det ved jeg ikke noget om, spørg længere inde”. Jeg går lidt skuffet videre i min jagt på hjælp.

Lige inden jeg når gang fire, møder jeg en ny medarbejder og ytrer min nød. ”En væg siger du. Kom med mig” Lettere opstemt går vi sammen til gang fire ”Hvad består væggen af?” spørger den søde medarbejder. Jeg fortæller glad, at det er en pudset væg som har fået filt. ”Aha, så skal du bla bla bla og som værktøj skal du bruge bla bla bla. For at afdække skal du bruge bla bla, med mindre etc etc” Forstår du hvor jeg vil hen?

For at lykkes med sit projekt, har man ofte brug for hjælp fra en sikker og tryghedsskabende person.

Når du kommer ind i et LOOP-center, har du et meget vigtigt projekt med: Dig selv! Om du vil træne for at holde dig selv ved lige, for at blive stærkere eller fordi du bare kan lide det, så vil vi i LOOP være din medarbejder fra byggemarkedet, som giver dig den bedste service. Som tager dig med ned i gang fire og viser dig den sikreste måde at komme i mål med dit projekt. Derfor har vi inkluderet instruktioner med en instruktør i dit medlemskab. Det skal ikke koste mere at betro dit projekt til os. Vi gør vores yderste for at du skal nå i mål med dit projekt. Udover trygheden i at vide du er på rette vej, kan vi også hjælpe dig med følgende:

Sikkerhed: En instruktør kan sikre, at du bruger korrekt form og teknik for at mindske risikoen for skader.

Effektivitet: En instruktør kan hjælpe med at optimere de muligheder der er i LOOP. Dette kan inkludere træningsintensitet og træningsfrekvens for at maksimere resultaterne.

Motivation: Det kan være svært at opretholde motivationen til at træne regelmæssigt på egen hånd. En instruktør kan tilbyde støtte, opmuntring og regelmæssig opfølgning, hvilket kan hjælpe dig med at forblive engageret og fokuseret på dine træningsmål.

Korrektion og feedback: En instruktør kan observere din træningsudførelse og give øjeblikkelig feedback for at korrigere eventuelle fejl eller ineffektive teknikker. Dette hjælper med at sikre, at hver øvelse udføres korrekt, for at opnå maksimale resultater og undgå skader.

Progression: En instruktør kan hjælpe med at planlægge og implementere en progressiv træningsplan, der gradvist øger intensiteten sikre dine kontinuerlige fremskridt.

Samlet set er en instruktør i styrketræning vigtig, da vi kan bidrage til at gøre træningen mere sikker, effektiv, motiverende og målrettet, hvilket hjælper dig med at opnå dine træningsmål på en sund og bæredygtig måde.

Læs flere artikler fra LOOP

Brug styrketræning til at blive bedre på cyklen

Læs mere

Varier din træning med tempomanipulation

Læs mere

Forårsopskrifter der gør dig mæt

Læs mere