Log ind

Er makkertræning det, du skal bruge?

Vidste du, at noget af det mest motiverende kan være at træne sammen med andre? Måske læste du interviewet med Professor Henning Langberg, hvor han fortalte om de 5 motivationstyper, hvor særligt “Makkeren” er kendetegnet ved at være motiveret af at træne og lykkes sammen med andre

Mere end 40% af LOOP’s medlemmer motiveres af at træne med andre viser vores egne analyser. Så der er ingen tvivl om, at træning sammen med andre værdsættes, særligt i LOOP.

I denne artikel kommer vi ind på, hvordan du kan få fordel af at træne med andre. Og ikke mindst, hvordan du kan finde makkere at træne med i dit lokale LOOP-center.

Hvorfor virker makkertræning?

Lad os straks fastslå, at makkertræning ikke er noget for alle. Måske er du en af dem, der har det bedst med at træne alene, stå for din egen træningsplan – og ikke mindst har du evnen til at presse dig selv maksimalt, når du træner alene. Så giver denne artikel dig i højere grad forståelse for, hvorfor andre motiveres af at træne med andre.

Træning sammen med andre virker ekstra godt for dig, der gerne vil præstere og lykkes sammen med andre. Men lige så vigtigt er det, at træning sammen med andre gør noget ved dig selv, dit ansvar for træningen og dit ansvar for andre. Man kan sige, at du ikke alene længere kun er ansvarlig for din egen træning. Du er også ansvarlig for andres – og omvendt.

Det betyder fx:

  • Du har lettere ved at holde dine træningsaftaler, fordi du har lovet andre at møde op
  • Du har lettere ved at holde din motivation oppe, selv om du egentlig er lidt flad på batterierne – fordi du skylder de andre at være motiveret
  • Du har lettere ved at komme dig over en lille krise undervejs i træningen, fordi de andre motiverer dig til at blive ved
  • Du får at kick af at give god energi til andre. En af de bedste gaver ved at give til andre

Så, når du er en person, der trives ved at træne med andre, får du rigtig meget ekstra ud af at gøre netop dette.

Hvordan kan du træne med andre?

Der er flere måder, som kan hjælpe dig til at træne med andre i LOOP:

  • LOOP-Max hold
  • Find dig en eller flere træningsmakkere gennem opslag i dit lokale LOOP-center
  • Bring en god ven/familiemedlem/kollega med til træning

LOOP-Max hold

Mange af vores mere end 130 LOOP-centre tilbyder LOOP-Max hold, hvor en instruktør sørger for, at alle på holdet får trænet igennem. Det er en meget inspirerende og givende træningsform. Spørg om tilgængelige LOOP-Max hold i dit center.

Opslag i dit lokale LOOP-center

Prøv at kigge efter opslag i dit lokale LOOP-center. I flere centre har andre medlemmer sat opslag op, hvor der søges træningsmakkere. Hvis der ikke er opslag i dit center, så spørg det dygtige personale i centret, hvordan du sætter et op.

Bring en god ven/familiemedlem med ned i LOOP

En af de bedste former for træningsmakkere, er mennesker du i forvejen er tæt på og sætter stor pris på at være sammen med. Her vil træningen styrke jeres i forvejen stærke relation. Og mange oplever, at når man trækker i træningstøjet, så kommer der ekstra kulør på venskabet eller familierelationen.

Husk, at vi i LOOP tilbyder attraktive familiemedlemsskaber!

At træne med andre kan for mange være meget givende. Og i LOOP har du flere muligheder. Er makkertræning og træning med andre ikke noget for dig, er det nok fordi, du motiveres af at træne alene, at presse dig selv og mærke dig selv – uden andre.

Det skal du have respekt for. Og det har vi i LOOP.

Læs flere artikler fra LOOP

Kan LOOP-træning booste din mulighed for vægttab?

Læs mere

Bruger du dine kick-startere rigtigt?

Læs mere

HIIT træning på 24 minutter med LOOP Fitness

Læs mere