Log ind

Dit LOOP – Danmarks LOOP

Vi ved det godt. Når sommerferieplanerne skal til at blive virkelighed, er der mange vaner, der lige skal kigges efter i sømmene. Det kan være avisen, magasinerne, Hjem-is for nu at nævne nogle klassikere. For nogle af vores medlemmer gælder det også LOOP-medlemskabet. Men sådan behøver det slet ikke at være.

Mange af vores medlemmer har deres faste center, som de besøger. Men LOOP-kæden er til stede over hele landet (næsten). Med mere end 130 centre fra øst til vest og fra nord til syd. Ikke mindst kan du benytte dig af, at dit LOOP-medlemskab giver dig mulighed for at træne i samtlige centre. Du finder en oversigt over samtlige LOOP-centre her.

Sådan gør du:

Ferierer du fx i Nordjylland er der flere steder, hvor vi i LOOP kan hjælpe dig:

– Klik på det center, der ligger nærmest på dit feriested. Brug den “grønne lup”

– Så åbner det lokale centers overblik sig neden under. Her finder du:

– Adresse

– Åbningstider

– Bemandede tider

– Belastning i centret lige nu

Du finder også både mailadresse og telefonnummer, hvis du skal I kontakt med centret.

Hvorfor ikke gøre ferietid i Danmark til LOOP-træningstid? Der skal kun 24 min til hver gang – og så kan du holde ferie i Danmark med ekstra god samvittighed. Benyt dig f.eks af, at LOOP er til stede over det meste af det danske landkort. Også i mange af de danske ferieområder. Du kan give dig selv en sommerudfordring, og se hvor mange forskellige LOOP-centre du kan nå at besøge i sommerferien.

Vi håber, du får en dejlig sommer i Danmark – og en masse god LOOP-træning.

Læs flere artikler fra LOOP

Stræk dig stærk

Læs mere

3 lækre kålsalater der booster din mulighed for vægttab

Læs mere

Ferietid er – også – træningstid

Læs mere