Log ind

Bevar energien og de gode vaner hele året

Gennem de kolde og mørke dage er det vigtigt at holde fast i de gode vaner for at bevare energien – både de gode træningsvaner og madvaner. På trods af, at det kan være lidt svært at komme ud i kulden, behøver det heldigvis ikke tage meget af din dag for at vedligeholde træningen.

I LOOPs cirkel kan du træne hele kroppen igennem på kun 24 minutter – og får du passet din træning, vil dette også hjælpe dig med at vedligeholde din energi. Udover træningen er det også vigtigt at spise nærende mad med vitaminer og kostfibre – selvfølgelig med plads til alt den gode julemad. Kombinationen af vedligeholdt træning og nærende mad vil uden tvivl give dig fornyet energi til de mørkere og koldere vinterdage samt de mange juledage fyldt med søde sager.

En grøntsag, som er fyldt med vitaminer og kostfibre, er rødkål – og så smager det ovenikøbet godt! Mangler du en julesalat til julefrokosten eller alle juledagene? Så kan du her finde opskriften på en rødkålssalat, som både er smuk med alle sine farver og er et frisk pust til den ellers tunge julemad. Den friske rødkålssalat kan også været et godt alternativ eller supplement til den ellers traditionelle rødkål.

Rødkålssalat med appelsin, pære og ristede solsikkekerner

Det skal du bruge:

Et rødkål
En appelsin
En pære
Solsikkekerner
Honning
Æbleeddike
Olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du:

Start med at riste solsikkekernerne på panden
Skær rødkålen i tynde strimler
Pil appelsinerne og skær dem i tern
Rens pærerne og skær dem i mundrette bidder
Bland det hele sammen

Dressing:
2 spsk. honning
1 spsk. æble eddike
2 spsk. olivenolie

Rør alle tingene sammen og smag til med salt og peber.

Hæld dressing ud over salater, og kram det sammen, så dressingen bliver fordelt på al rødkålen. Den kan sagtens laves tidligere på dagen, hvis du skal bruge den til aftensmaden.

Træning på blot 24 minutter kombineret med nærende mad, som for eksempel denne friske rødkålssalat, vil være med til at bevare din energi gennem juletiden, og du vil være klar til at starte det nye år stærkt ud!

Læs flere artikler fra LOOP

Bedre teknik for bedre resultater

Læs mere

Sikker træning med kvalitetsudstyr i LOOP

Læs mere

Cremede supper af årstidens grøntsager

Læs mere