Log ind

Coop medlem

Som COOP medlem kan du optjene bonus i LOOP Fitness. Ved indmeldelse modtager du en velkomstbonus på 100 kr., og for hver 12 måneder, du er fuldt betalende medlem af LOOP, modtager du yderligere en årsbonus på 200 kr.

Er du allerede medlem i LOOP, modtager du ikke velkomstbonus, men kan stadig optjene årsbonus. Du registrerer dit Coop medlemsnummer hos personalet i centret, og derefter optjener du måneder til årsbonus fra næste betalingsperiode.

Optjening af Coop medlemsbonus kan ikke kombineres med andre rabatter som fx. Ældre Sagen, Forbrugsforeningen og firmaaftaler.

Læs mere om vilkårene for bonus her.

Tilmeld dig med dit Coop-kort her.

Enkelt, effektivt og helt nede på jorden
LOOP er enkel og effektiv træning i afslappede rammer. Træningen er tilrettelagt, så den er nem at gå til og træner hele kroppen på kun 24 minutter. Du skal bare møde op, hoppe ind i cirklen, hvor der er plads og følge cirklens rytme rundt to omgange. Så er du trænet effektivt igennem.

Belastning og intensitet justerer du selv til netop dit niveau, så træningen er for alle uanset om du er nybegynder eller mere erfaren.

LOOP er også for børn
I mange centre er der også træning for børn i alderen 8-14 år. Børnene træner i maskiner, som er specielt tilpasset deres størrelse og endnu ikke færdigudviklede fysik. Læs om LOOP KIDZ her.