Log ind

Coronavirus / COVID-19

Alle centre er midlertidigt lukkede

Myndighederne har 6. april 2020 opdateret os alle sammen på udviklingen i coronavirus / COVID-19. Set i lyset af det udvidede påbud om lukning af vores centre er alle LOOP centre fortsat lukkede, og vi håber at genåbne mandag den 11. maj 2020.

Alle medlemskaber vil fortsat være på pause
Da centrene er lukkede, og der ikke er adgang til at træne, er alle medlemskaber fortsat på pause. Det vil sige, at du som medlem ikke betaler noget, så længe centret er lukket. Når centret åbner igen, starter dit medlemskab automatisk op igen præcis, hvor det stoppede.

Det er selvfølgelig en løsning, som har nogle omkostninger for vores lokale LOOP centre. Men vi ved, at denne nedlukning af store dele af vores samfund også har omkostninger for rigtig mange andre – herunder jer medlemmer og jeres familier. Derfor holder vi fast i vores tilbud til jer om, at jeres medlemskab er gratis i lukkeperioden.

Vi følger myndighedernes anbefalinger
I LOOP følger vi selvfølgelig til enhver tid Sundhedsstyrelsens anbefalinger og opfordrer andre til at gøre det samme. Du finder altid den senest opdaterede information på coronasmitte.dk.

Vi skal stå sammen og tage hensyn til de, som er svagest, så vi kommer bedst muligt igennem denne ekstraordinære situation.

Du kan løbende følge udviklingen i situationen her på loopfitness.dk.