Log ind

Coronavirus / COVID-19

LOOP centre genåbner 11. juni

Alle LOOP centre har været lukkede, men på torsdag den 11. juni åbner vi igen. Det gør vi, fordi myndighederne nu vurderer, at det igen er forsvarligt at træne i fitnesscentre – hvis vi gør det fornuftigt.

De nærmere omstændigheder omkring genåbningen er vi ved at få på plads, men vi mangler stadig de endelige retningslinjer fra myndighederne. Så snart vi har dem, melder vi ud igen til alle medlemmer. Forventeligt vil dette ske tirsdag den 9. juni.

Tusind tak til alle medlemmer for jeres tålmodighed og loyalitet igennem de seneste svære måneder. Vi glæder os helt utroligt meget til at se jer i centrene igen og vil gøre vores allerbedste for, at I kan føle jer trygge ved at komme og træne.

Alle medlemskaber vil fortsat være på pause
Da centrene er lukkede, og der ikke er adgang til at træne, er alle medlemskaber fortsat på pause. Det vil sige, at du som medlem ikke betaler noget, så længe centret er lukket. Når centret åbner igen, starter dit medlemskab automatisk op igen præcis, hvor det stoppede.

Det er selvfølgelig en løsning, som har nogle omkostninger for vores lokale LOOP centre. Men vi ved, at denne nedlukning af store dele af vores samfund også har omkostninger for rigtig mange andre – herunder jer medlemmer og jeres familier. Derfor holder vi fast i vores tilbud til jer om, at jeres medlemskab er gratis i lukkeperioden.

Vi følger myndighedernes anbefalinger
I LOOP følger vi selvfølgelig til enhver tid Sundhedsstyrelsens anbefalinger og opfordrer andre til at gøre det samme. Du finder altid den senest opdaterede information på coronasmitte.dk.

Vi skal stå sammen og tage hensyn til de, som er svagest, så vi kommer bedst muligt igennem denne ekstraordinære situation.

Du kan løbende følge udviklingen i situationen her på loopfitness.dk.