Log ind
Folkene bag LOOP Fitness

Mød vores franchisepartner, Kenneth

LOOP Fitness centrene drives af i alt ca. 40 franchisepartnere, som hver ejer et eller flere centre.
Læs her om hvad partnerne siger om det at drive og udvikle LOOP centre.

Kenneth Hofmann, ejer af LOOP i Aalborg C, Aalborg SØ, Nørresundby og Støvring

”Efter nogle år som centerleder i det daværende Fitness DK åbnede jeg i 2012 mit eget LOOP center i Aalborg. Det gik så godt, at jeg allerede året efter åbnede i Nørresundby. Center nummer tre og fire fulgte i 2017 og 2018. Og nu leder jeg efter egnede lokaler til yderligere to centre.

Jeg blev tiltrukket af LOOP, fordi træningen er overskuelig og effektiv. Jeg var selv lige blevet far på det tidspunkt og havde svært ved at finde tiden til at træne.

Min dag starter typisk klokken syv, og med fire fitnesscentre at holde styr på sniger arbejdsugen sig nemt et stykke op over de 50 timer.

Det er vigtigt, at man ikke bare er et medlemsnummer, når man kommer i LOOP. Det skal være et rart miljø at komme i, og for mig er kaffepauserne næsten lige så vigtige som træningen. Derfor opholder jeg mig i centrene så meget som overhovedet muligt og har heldigvis et fantastisk hold af medarbejdere i ryggen til at yde god service. Jeg har to centerledere ansat, og det gør, at jeg har mulighed for at være med alle steder. Det er vigtigt, at man selv har fingeren på pulsen og er synlig i hverdagen.”

Læs mere om LOOP

LOOP styrker livet

Velkommen i LOOP Fitness. Her er der plads til alle i et afslappet træningsmiljø.

Læs mere

Mød vores franchisepartner, Claus

”Jeg endte i fitnessbranchen ved en tilfældighed, men er blevet så bidt af LOOP-konceptet.”

Læs mere

Mød vores franchisepartner, Anette

”Jeg blev smask forelsket i LOOP fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren.”

Læs mere