Log ind
Folkene bag LOOP Fitness

Mød vores franchisepartner, Claus

LOOP Fitness centrene drives af i alt ca. 40 franchisepartnere, som hver ejer et eller flere centre.
Læs her om hvad partnerne siger om det at drive og udvikle LOOP centre.

Claus Thygesen, ejer af LOOP i Ølstykke

”Jeg endte i fitnessbranchen ved en tilfældighed, men er blevet så bidt af LOOP-konceptet, at jeg nu er klar til at udvide min forretning.

Efter næsten et helt arbejdsliv i detailhandlen sprang jeg ud som selvstændig, da jeg i 2017 åbnede mit eget LOOP-center i Ølstykke. Og nu planlægger jeg at åbne yderligere et eller to. 

Jeg havde ellers ingen tilknytning til fitnessbranchen, før jeg fik øjnene op for LOOP, men havde netop forladt jobbet som indkøber i et stort kosmetikfirma og var på udkig efter en mulighed for at starte egen virksomhed inden for detailhandlen. Min hustru lokkede mig med til en prøvetime i LOOP, og jeg blev så begejstret, at jeg kort efter tog kontakt til kædekontoret for at selv at blive franchisepartner.

Det kan lyde som en floskel, men vi gør virkelig en forskel for mange mennesker. Jeg var ikke i tvivl om, at det var et godt koncept, men jeg er blevet positivt overrasket over, hvor glade folk er for at komme her. Det er simpelthen så fedt.

Som franchisepartner får du en komplet pakke, hvor der efter min mening er tænkt på alt.  Men i sidste ende er det op til mig selv at skabe forretningen. Det er ejeren, der gør forskellen, og det tiltaler mig”

Læs mere om LOOP

LOOP styrker livet

Velkommen i LOOP Fitness. Her er der plads til alle i et afslappet træningsmiljø.

Læs mere

Mød vores franchisepartner, Anette

”Jeg blev smask forelsket i LOOP fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren.”

Læs mere

Mød vores franchisepartner, Kenneth

”Det er vigtigt, at man ikke bare er et medlemsnummer, når man kommer i LOOP.”

Læs mere