Log ind
Smart og sikker træning

Sådan skaber vi et trygt træningsmiljø

De normale åbningstider er nu tilbage

Retningslinjerne for afspritning og afstand er de samme. Du skal ikke længere bære mundbind, og indtil d. 1. september skal du huske dit coronapas og ID (sundhedskort, kørekort eller pas).

Hvis du er undtaget fra covid-19 test og krav om coronapas, skal du medbringe dokumentation. Du kan få dokumentationen udleveret hos Borgerservice. Læs mere her.

Sådan træner du trygt i LOOP

 • Hav dit coronapas og ID med til træning. Indtil 1. september laver vi stikprøvekontroller dagligt.
 • Er du undtaget for covid-19 test og krav om coronapas, skal du huske at medbringe dokumentation for dette.
 • Medbring din udleverede klud til at spritte af under træningen. (Har du ikke fået en klud endnu, kan du hente den i centret)
 • Tag en sprayflaske med desinfektionsspray fra bordet og sprit maskinerne af inden du bruger dem.
 • Hold afstand til de andre trænende i centret.

Hvordan får jeg et coronapas?

 • Alle på 16 år og ældre skal vise coronapas, når de kommer ind i centret.
 • Et coronapas er dokumentation for, at du enten er vaccineret, testet negativ eller tidligere smittet (immun).
 • Du kan finde dit coronapas i app’en, MinSundhed, eller ved at gå ind på www.sundhed.dk.
 • Bemærk at dit coronapas er gyldigt 14 dage efter, du har modtaget 1. dosis af vaccinen.
 • Du kan også fremvise et negativt testsvar på andre måder – så længe vi kan se, at testsvaret er fra dig og ikke er mere end 72 timer gammelt fra testtidspunktet (96 timer for PCR test), så gælder det.
 • Vis dit coronapas til personalet i centret sammen med dit ID (sundhedskort, kørekort eller pas), hvis du bliver udtaget til stikprøvekontrol.

Hvad gør vi i LOOP?

 • Ved indgangen til hvert center hænger information om, hvor mange personer der må være i centret ad gangen.
 • Vi har fortsat ekstra fokus på rengøring. Derudover sørger vi for at spritte maskinerne og alle andre overflader af ofte.
 • Vi har opsat synlige skilte med anbefalinger til god hygiejne og afstand flere steder i centret, så du bliver mindet om det, når du træner.
 • Vi har sikret afstand i vores caféområder.
 • Vi har lavet retningslinjer for træningen i cirklen, som indebærer afspritning ved hver maskine.
 • Vi holder os hele tiden opdateret på anbefalingerne fra myndighederne og følger dem.

Hvad gør jeg, hvis jeg er testet positiv for coronavirus?

 • Registrer dig i appen smitte|stop som myndighederne opfordrer til
 • Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger for personer, der er testet positiv for ny coronavirus
 • Hvis du har været i centret for at træne i den periode, hvor du har været smittet, opfordrer vi dig til at kontakte os på info@loopfitness.dk.
 • Husk at hvis du generelt føler dig sløj eller syg, skal du blive hjemme, indtil dine symptomer er væk.

Hvad gør vi i LOOP, hvis der har været en smittet i centret?

 • Vi kontakter Styrelsen for Patientsikkerhed og følger deres retningslinjer og anbefalinger.
 • Vi rapporterer alle smittetilfælde internt og igangsætter relevante interne processer.
 • Hvis det anbefales fra myndighederne, tager vi en direkte dialog med den person, som er bekræftet smittet.
 • Vi ved, hvem der besøger vores centre hvornår. Dermed kan vi kommunikere direkte til øvrige medlemmer, hvis det anbefales af myndighederne og Styrelsen for Patientsikkerhed i den konkrete situation. 
 • Hvis det anbefales fra myndighederne og Styrelsen for Patientsikkerhed i det konkrete tilfælde at lave ekstra foranstaltninger som for eksempel at lukke områder af et center eller hele centre midlertidigt, følger vi disse anvisninger.

Spørgsmål og svar

Har du nogle spørgsmål eller bekymringer om din træning? Vi vil gerne svare på alle spørgsmål, der måtte være.

Har du et spørgsmål, som ikke er besvaret herunder, kan du stille det her.

Hvornår har centrene åbent?

Vores centre har normale åbningstider igen fra kl. 5-22. Du kan altid se både åbningstiden og den bemandede åbningstid inde på siden for dit center. Find dit center her

Hvad er et coronapas?

Et coronapas er din dokumentation for, at du enten er færdigvaccineret, testet negativ eller tidligere smittet (immun). Du kan finde dit coronapas i app’en, MinSundhed, eller ved at gå ind på www.sundhed.dk.

I stedet for coronapas kan du også fremvise et negativt testsvar. Så længe vi kan se, at testsvaret er fra dig og ikke er mere end 72 timer gammelt, så gælder det.

Bemærk at dit coronapas er gyldigt 14 dage efter, du har modtaget din første vaccinedosis (jf. sundhedsmyndighedernes retningslinjer).

Skal børn og unge have coronapas for at træne?

Ja i nogle tilfælde, reglerne om coronapas gælder for unge og voksne over 16 år.

Kan jeg logge ind og træne, når centret ikke er bemandet?

Ja. Du kan træne i hele åbningstiden, også når der ikke er bemanding.

Kan jeg komme ind og træne, hvis jeg er fritaget for coronapas?

Ja. Hvis du af helbredsmæssige årsager er fritaget for coronapas og test, så er du stadig velkommen. Du skal dog medbringe dokumentation for, at du er fritaget. Du kan få udleveret dokumentationen fra Borgerservice.

Er det sikkert at komme ned at træne?

Vi tager sikkerheden og sundheden for dig og vores ansatte meget alvorligt og har taget alle de forholdsregler, vi kan, for at gøre det sikkert for dig at komme ned og træne. Og vi følger selvfølgelig de retningslinjer, der er udstukket af sundhedsmyndighederne. Derudover forventer vi, at du som medlem også støtter op om indsatsen og overholder de retningslinjer, som vi skilter med i centrene.

Hvad gør I i centrene for at mindske smittespredning?

I centrene gør vi en række ting for at sikre hygiejnen og mindske risikoen for smittespredning.

 • Der står spritdispensere i alle områder af centret – ved indgangen, i opvarmningsområdet og i træningscirklen.
 • Der er tydeligt skiltet i centret med opfordringer til at spritte af og holde afstand.
 • Vi tilbyder en gratis mikrofiberklud til alle medlemmer og stiller desinfektionsmiddel til rådighed, så alle kan afspritte maskiner, før de anvendes.
 • Vi gør grundigt rent og spritter af i hele centret ofte.
 • I caféområdet er der sørget for øget afstand. Du kan som altid snuppe en god og gratis kop kaffe – og hvis du ikke vil sidde i caféområdet, kan du nyde din kaffe udenfor eller på vej hjem.

Smitter coronavirus / COVID-19 gennem sved?

Nej. Coronavirus / COVID-19 smitter ikke gennem sved i følge Sundhedsstyrelsen. Virus smitter kun gennem slimhinder, typisk i næse, mund og øjne.

Jeg er oppe i årene og dermed i det sundhedsmyndighederne kalder risikogruppen. Er det sikkert for mig at komme ned at træne?

Vi tager en lang række forholdsregler i centrene og følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Hvis du har nedsat immunforsvar eller af anden årsag er særligt udsat, opfordrer vi til, at du tager en snak med din læge eller speciallæge om, hvorvidt de mener, det er sikkert for dig at komme ned og træne.

Hvis du beslutter, at du endnu ikke er klar til at komme ned at træne igen, kan du bede dit center om at sætte dit medlemskab i bero, indtil du er klar. Det koster 5 kr. pr. 30 dage og 4,50 kr. i administrationsgebyr.

Hvornår på dagen skal jeg komme og træne, hvis jeg gerne vil sikre mig, at der ikke er så mange mennesker i centret?

Oftest er der færrest mennesker i centret midt på dagen og flest mennesker om morgenen og om eftermiddagen. På dit centers lokale side her på loopfitness.dk kan du til enhver tid se, hvor stor den aktuelle belastning er i lige netop dit center. Find dit center her.

Hvor mange må der må være i centret?

I fitnesscentre er vi ikke underlagt forsamlingsforbuddet på 25 personer, men i stedet et kvadratmeterkrav på 4 kvadratmeter pr. person. Ved indgangen til centret står, hvor mange personer der må være i centret. På holdtræninger må der max være 25 personer. Baseret på vores erfaring med kapacitet i centrene, vil det ikke blive et problem at overholde retningslinjerne. Vi vil dog løbende foretage stikprøver for at sikre, at retningslinjerne overholdes.

Kan jeg regne med, at LOOP centre overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer?

Ja. Vi overholder til enhver tid de gældende retningslinjer. Længere oppe kan du læse, hvad vi helt konkret gør i centrene.

Hvor tit gør I rent i centrene?

Vi gør rent i centrene flere gange dagligt. Herudover står der håndsprit til rådighed i alle områder af centret, og vi opfordrer alle til at spritte af før, under og efter træning for at mindske risikoen for smittespredning.

Er der nok sprit i centrene?

Ja. Vi sørger for, at der er sprit nok i centrene til, at der kan sprittes af, så ofte det er påkrævet.

Kan jeg træne som jeg plejer?

Du kan træne ’nogenlunde’, som du plejer. Vi opfordrer til, at der holdes afstand, og derudover henstiller vi til, at du følger anvisningerne for afspritning ved hver maskine. Men udover det kan du træne, som du plejer. Vi glæder os til at se dig og hjælpe dig tilbage i en god træningsrutine.

Er der personale i centret, jeg kan spørge, hvis jeg føler mig usikker på noget i forhold til Covid-19?

Der er personale i centrene i dele af åbningstiden, som kan hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være til Covid-19 situationen, træning eller begge dele. Du kan altid se de bemandede tider for dit center her på hjemmesiden. Find dit center her.

Kan jeg klæde om inden træning, som jeg plejer?

Ja, omklædningskabinerne er ikke lukket ned, så du kan sagtens klæde om før eller efter træning. Vi anbefaler dog, at du klæder om hjemmefra, hvis det er muligt.

Hvad gør I for at sikre udluftning i centret?

Vi er altid meget opmærksomme på at sikre ventilation og kvaliteten af luften i vores centre og lufter ud for at sikre et behageligt og sundt træningsmiljø. Derudover vil centrene også være opmærksomme på at lade døre og vinduer stå åbne, hvor det er muligt.

Skal jeg bære mundbind?

Nej. Der er ikke længere krav om, at du bærer mundbind, når du ankommer og går.

Skal jeg stadig spritte af, hvis jeg bærer handsker?

Ja. Alle skal spritte af ved hver maskine, de kommer til. At du bærer handsker, forhindrer ikke eventuelle vira i at sprede sig fra den ene overflade til den anden.

Kan jeg stadig få en kop kaffe i cafeen?

Ja. Cafeområdet er åbent, og du behøver ikke bære et mundbind.

Har du et spørgsmål, som ikke er besvaret, kan du stille det her