Log ind

Grafiker til marketingafdelingen

Erfaren grafiker til barselsvikariat

Vil du være med til at sikre høj kvalitet og løbende udvikling af LOOP Fitness’ grafiske identitet? Vi søger en kreativ og selvstændig grafiker til et barselsvikariat i perioden 1. september 2020 til forventet 31. august 2021. For den rigtige kandidat kan der være mulighed for at opnå fastansættelse efter vikariatets udløb.

Med reference til marketingchefen får du ansvaret for udviklingen og udførelsen af grafiske materialer og ideer til marketingkampagner og øvrig kommunikation. Derudover kommer du til at beskæftige dig med små og store marketingrelaterede opgaver med hovedvægt på at koordinere og udføre grafisk arbejde og sikre en høj grafisk standard i alle afdelingens leverancer.

Lyder det her som noget for dig?

Du kommer til at håndtere en bred vifte af opgaver med tyngde på grafisk arbejde. Derfor er det vigtigt, at du er en dygtig og erfaren grafiker og har et godt øje for, hvad der ”virker” designmæssigt såvel som kommercielt.

Dine primære opgaver helt kort:

 • Du udarbejder grafiske materialer til 7-8 årlige marketingkampagner, sørger for at de trykklare filer er klar til deadline og koordinerer med trykkeriet og centre omkring levering.
 • Du sørger for, at kataloget af kommunikationsmaterialer til centrene løbende tilpasses og opdateres, og har overblik over, at centrene altid har de materialer til rådighed, de har brug for.
 • Du koordinerer åbningskampagner for nye centre i samarbejde med franchisepartneren og leverandører som mediebureau og trykkeri for at sikre den bedst mulige markedsføring af åbningen.
 • Du håndterer løbende bestillinger af grafik fra centrene.
 • Du sikrer at designmanualer opdateres og overholdes.

Hvad forventer vi af dig?

De grafiske opgaver fylder mest i stillingen. Derfor forventer vi, at du er uddannet grafiker og har nogle års erfaring fra en stilling, der ligner denne. Derudover kendetegner nedenstående dig

 • Du er knivskarp til grafisk opsætning og en erfaren bruger af InDesign, Photoshop og Illustrator. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med opbygning af html-bannere.
 • Du har gerne erfaring med Facebook annoncering (dog ikke et krav).
 • Du er kvalitetsbevidst og har øje for de små detaljer, der gør en forskel.
 • Du har kommerciel forståelse og kan eksekvere marketingtiltag, der bidrager til at øge fastholdelsen og tiltrækningen af medlemmer.
 • Det er helt naturligt for dig at bidrage aktivt med ideer og udvikling af nye tiltag.
 • Du er god til at skabe og bevare overblik over mange forskellige opgaver og deadlines.

Hvad kan du forvente af os?

Marketingafdelingen, som du bliver en del af, består af en marketingchef, en digital content manager, en grafiker/koordinator (vikariatet), samt en studentermedhjælper. Afdelingen håndterer alt, hvad der vedrører landsdækkende markedsføring af LOOP-kæden.

Du vil blive en del af et mindre og meget agilt og dynamisk hovedkontor, hvor der er højt til loftet og kort fra tanke til handling. I marketingafdelingen har vi en løbende og tæt sparring omkring ideer og aktiviteter, og alles input er velkomment og bliver hørt.

For at kunne trives i teamet er du positivt indstillet, har gode kommunikations- og samarbejdsevner og trives i rollen som den, der koordinerer og får enderne til at mødes

Det forventes, at du er bosat i hensigtsmæssig afstand til kædekontoret i Aalborg.

Spørgsmål og ansøgning

Lyder ovenstående som jobbet for dig, så lad os høre fra dig hurtigst muligt. Spørgsmål kan rettes til Marketingchef Lotte Winther Kappel på tlf. 4174 6297 – og din ansøgning modtager vi meget gerne på lwk@loopfitness.com. Vi behandler ansøgninger løbende.

Læs mere om LOOP Fitness

Slap af og træn

Velkommen i LOOP Fitness. Her er der plads til alle! Når vi siger slap af og træn, så mener vi det.

Læs mere

Få en gratis prøvetime

Vi giver gerne en gratis prøvetime, så du kan se, om LOOP Fitness er noget for dig.

Læs mere

Konceptet bag cirkeltræning

LOOP Fitness er effektiv cirkeltræning og udføres på 16 maskiner opstillet i en cirkel.

Læs mere